احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

شلیک چهار موشک زلزال یک به مواضع ائتلاف سعودی در جنوب یمن

ارتش یمن اعلام کرد که چهار موشک بالستیک از نوع زلزال یک را به مواضع نیروهای متجاوز ائتلاف سعودی در تعز شلیک کرده‌ است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۱ - ۱۵ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 06
کد خبر: ۱۵۵۲۹

به گزارش راهبرد معاصر ، ارتش یمن شامگاه شنبه (۱۶ تیر) از شلیک چهار فروند موشک از زلزال یک به مواضع نیروهای متجاوز به این کشور خبر داد.

شبکه المسیره گزارش داد که ارتش یمن با این موشک‌ها مواضع «نیروهای مزدور» ائتلاف سعودی را در منطقه «الوازعیه» تعز (جنوب) هدف قرار داده و بر اثر آن شماری از متجاوزان کشته یا زخمی شده‌اند.

 

شهر تعز و برخی ار مناطق آن در کنترل نیروهای دولت نجات ملی یمن (صنعاء) است و تلاش‌های ائتلاف سعودی طی ماه‌های گذشته برای اشغال این شهر شکست خورده است.

ارتش یمن بامداد امروز شنبه نیز از موشک‌های بالستیک زلزال علیه مواضع متجاوزان استفاده کرد و دو فروند از این نوع موشک را به مواضع نیروهای تحت امر ائتلاف سعودی در «الجحملیه» تعز شلیک کرد و پس از آن، این مناطق را زیر آتش توپخانه‌ای خود قرار داد.

یمن از ابتدای سال ۹۴ آماج حملات هوایی و زمینی ائتلاف عربی ضد یمن به رهبری عربستان سعودی است و این ائتلاف حمایت از دولت مستعفی یمن را بهانه‌ای بر حمله به این کشور فقیر عربی قرار داده است. نتیجه این حملات چیزی جز کشتار نزدیک به ۵۰ هزار نفر یمنی که ۷۵۰۰ نفر از آن‌ها کودک بوده، برای متجاوزان نداشته است.

منبع : فارس

ارسال نظر