رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

شلیک چهار موشک زلزال یک به مواضع ائتلاف سعودی در جنوب یمن

ارتش یمن اعلام کرد که چهار موشک بالستیک از نوع زلزال یک را به مواضع نیروهای متجاوز ائتلاف سعودی در تعز شلیک کرده‌ است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۱ - ۱۵ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 06
کد خبر: ۱۵۵۲۹

به گزارش راهبرد معاصر ، ارتش یمن شامگاه شنبه (۱۶ تیر) از شلیک چهار فروند موشک از زلزال یک به مواضع نیروهای متجاوز به این کشور خبر داد.

شبکه المسیره گزارش داد که ارتش یمن با این موشک‌ها مواضع «نیروهای مزدور» ائتلاف سعودی را در منطقه «الوازعیه» تعز (جنوب) هدف قرار داده و بر اثر آن شماری از متجاوزان کشته یا زخمی شده‌اند.

 

شهر تعز و برخی ار مناطق آن در کنترل نیروهای دولت نجات ملی یمن (صنعاء) است و تلاش‌های ائتلاف سعودی طی ماه‌های گذشته برای اشغال این شهر شکست خورده است.

ارتش یمن بامداد امروز شنبه نیز از موشک‌های بالستیک زلزال علیه مواضع متجاوزان استفاده کرد و دو فروند از این نوع موشک را به مواضع نیروهای تحت امر ائتلاف سعودی در «الجحملیه» تعز شلیک کرد و پس از آن، این مناطق را زیر آتش توپخانه‌ای خود قرار داد.

یمن از ابتدای سال ۹۴ آماج حملات هوایی و زمینی ائتلاف عربی ضد یمن به رهبری عربستان سعودی است و این ائتلاف حمایت از دولت مستعفی یمن را بهانه‌ای بر حمله به این کشور فقیر عربی قرار داده است. نتیجه این حملات چیزی جز کشتار نزدیک به ۵۰ هزار نفر یمنی که ۷۵۰۰ نفر از آن‌ها کودک بوده، برای متجاوزان نداشته است.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار